OFFICECLOUD

Dankzij de cloud heb je altijd en overal toegang tot je data. Wij bieden je een desktop-omgeving aan die net zoals de cloud altijd en overal toegankelijk is. Zo hoef je geen geld te verspillen aan dure computers die snel verouderen, hoef je geen server aan te kopen of te onderhouden en hoef je je geen zorgen te maken over back-up's. De IT-infrastructuur wordt losgemaakt van het bedrijf, wat al meermaals een kostefficiƫnte strategie is gebleken.

 

COLLOCATION

Heb je een server, maar weet je niet waar je deze kan plaatsen? Dan kan je eenvoudigweg rackspace huren in het datacenter. Zo ben je zeker van een snelle verbinding en een server-vriendelijke omgeving die gevrijwaard is van stof en geluidsoverlast.

 

 

 

HOME

PRODUCTEN

OVER ONS

CONTACT

WEBHOSTING

Heb je een plek nodig om je website te plaatsen? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. Wij bieden je namelijk een fair use policy. Met andere woorden, geen maximale up- of download, geen databaselimiet, maar wel een dagelijkse back-up, 10 GB ruimte, je eigen beheerderspaneel, PHP, Ruby, Windows, Joomla, Drupal, Wordpress,..

 

ANTISPAM

Teveel ongewenste mail in je mailbox ? Wij voorzien antispam. Een machine die alle slechte mail tegenhoud. Deze machine Queued ook je mail, als de server intern staat en crasht ben je geen enkele mail kwijt.

 

DNS

Word eigenaar van je naam op het net. Je bent volledig vrij in deze keuze, maar wij staan je met plezier bij. Kies bij voorkeur een no nonsense naam die kort en bondig is, maar vooral makkelijk te onthouden. Vanaf daar nemen wij het over: het beheer van uw domeinnaam is volledig voor onze rekening.

 

HOSTED EXCHANGE

Zoek je een complete mailserver in de cloud met agenda, taken, synchronisatie met GSM en/of tablet en met andere personen? Dan ben je ook hiervoor aan het juiste adres. Wij bieden je Exchange aan, rechtstreeks uit de cloud Ć©n met dagelijkse back-up.

 

IT INFRASTRUCTURE

Aangezien Entrypoint merkonafhankelijk is kunnen wij je doelgericht en onbevooroordeeld adviseren bij het aankopen van hardware.

 

 

VIRTUAL PRIVATE SERVER

Wil je een server die steeds bereikbaar is, een uitstekende netwerkverbinding heeft en volledig configureerbaar is? Dan is VPS je op het lijf geschreven. Met VPS kan je namelijk zelf een service op het web aanbieden.

IT SERVICE

Zoek je een partner om je IT te beheren? Ervaar je problemen met de huidige infrastructuur of partner? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze ervaring stelt ons in staat om snel en correct te handelen.