OVER ONS

OVER ENTRYPOINT

"IT for all mankind"

Dat is onze leuze, onze visie en onze handtekening. IT zit ons in het bloed. Onze werkwijze is eenvoudig, onze levering is snel.

 

ENTRYPOINT levert fundamentele kantoortoepassingen die uw bedrijfsvoering verbeteren. intuïtive, functionele werkomgevingen die voor iedereen vlot toegankelijk en bruikbaar is. Als gedreven voortrekker in de sector zijn we vertrouwd met de noden van IT infrastructuren en cloudoplossingen.

 

Entrypoint staat nauw in contact met het bedrijfsleven en kent dus de behoeften en verlangens wat IT betreft.

Zo zijn wij ons er bijvoorbeeld van bewust dat heel wat kantoren, bedrijven en organisaties kreunen onder het gewicht van complexe IT-structuren. Net daarom ontwikkelen wij specifieke niche-producten die flexibel kunnen meegroeien met de veranderingen binnen je organisatie.

 

Entrypoint streeft niet naar nieuwe baanbrekende theorieën en technologieën, maar hanteert een geheel eigen aanpak waarbij gebruiksgemak en een snelle, kwalitatieve dienstverlening hoog in het vaandel worden gedragen.

 

Onze projectbegeleiders zijn bijzonder toegewijd en streven naar persoonlijk contact. Bij ons is er geen sprake van ticketnummers of wachtlijnen. Bovendien zorgt Entrypoint graag voor sturende opvolging waar nodig.

 

 

 

HOME

PRODUCTEN

OVER ONS

CONTACT

TEAM

REFERENTIES